onsdag 26 september 2007

Datordiet?

Hittade just en kostdagbok och en måltidsplanerare i min nya fina dator. Har det inte gått lite långt i kalorihetsen när det finns färdiga kaloriräknare som standard i nya datorer men inte ett ritprogram!

tisdag 25 september 2007

Bäää!

Nu har det hänt igen, jag har fått ett underbart paket!

Det kommer från snälla och givmilde Jens, jag är så tacksam! Nu undrar jag om jag kan göra något mer med det än bara gluffsa i mig det naturellt!
Det är ett rökt lammhjärta från Öströö fårfarm!

måndag 24 september 2007

Nu funkar både nyckelben och dator hjälpligt!

Sen jag skrev sist har det hänt en hel del som antagligen kommer att ha ganska stor inverkan på bloggen.
Jag har flyttat till en annan stad. Söta, fina underbara Uppsala.
Jag har blivit student, på kanske världens bästa universitet, SLU. Där läser jag till livsmedelsagronom och lär mig om fullkorn, ägg, kött, mjölk, grisar och vall, men också om inte fullt lika roliga saker som t.ex. Buffertar, enantiomerer, stereoisomeri och fenol. Fast jag början nästan tycka att det är lite roligt med kemi också!
Jag har redan massa som jag vill skriva om men just i dag finns inte tiden, men håll ut för snart kommer bilder och smaktest på äggen från gården som också levererar till Matias Dahlgren och även en utvärdering om hur man mår efter att ha ätit mycket söt och god sockerbeta (det har ganska mycket gemensamt med dunderhonung)!