tag:blogger.com,1999:blog-6135767165621579991.post1486570157463055513..comments2023-10-29T11:41:05.806+01:00Comments on serendipisk mat: TävlingsbidragLouisehttp://www.blogger.com/profile/15210025498987446256noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6135767165621579991.post-64288145324570323362007-06-30T16:41:00.000+02:002007-06-30T16:41:00.000+02:00Jag skulle vilja påstå att den ska ätas kylskåpska...Jag skulle vilja påstå att den ska ätas kylskåpskall om den intages i en miljö där temeraturen överstider 23 grader. Är det under 23 grander bör den ätas rumstempererad (med undantag för om man har feber då bör man alltid äta den välkyld).<BR/><BR/>Kanske en svag kännsla av en mycket god och trevlig tvål, men inte på något obehagligt sätt.<BR/><BR/>Jag känner att jag borde ha ätit den under en värmebölja snarare än under regnperiod! Jag kännde mig nöjd med mig själv efter en dag direkt efter tyckte jag att den inte smakade tillräckligt. <BR/>Om jag är nöjd med den spanska kulturen? Jag är i alla fall nöjd med min tolking av den. Annars har jag inte världens bästa koll på deras mat, när jag var i Barcelona förra året reste jag med en anorektiker så det blev inte så mycket njutningsfullt ätande, tyvärr.Louisehttps://www.blogger.com/profile/15210025498987446256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6135767165621579991.post-47362325741467476202007-06-30T16:05:00.000+02:002007-06-30T16:05:00.000+02:00Jag begriper inte hur jag kunde glömma sellerin i ...Jag begriper inte hur jag kunde glömma sellerin i min variant. <BR/><BR/>Ätes din rumstempererad?<BR/><BR/>Vad var svaret på den andra grundtanken?<BR/><BR/>Kände du dig nöjd med dig själv och/eller den spanska kulturen när du ätit upp?Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.com