Kul! Lycka till! Föresten kul att du upptäckt okra, om du har något tips på att tillaga den på (jag har bara ett recept med den i och vågar inte lägga den i så mycket mer mat eftersom, den just är så som den är i konsistensen.)
Lita aldrig på snigelkocken - hur bara kan man? Gjorde ett jobb på honom för en massa massa år sedan - då lagade han mat med levande blommor i - en fullständig katastrof - men kul är han ju! Vad har hänt på den där matfeberbloggen? Först ett jättelångt sommaruppehåll och sedan regimskifte på skribent stolen. Grattis i alla fall - ska följa Dina inlägg.
Martin: Jag har inte lagat okra så många gånger, men det blir ju slemmigt och snigelaktigt! Jag fick ett tips en gång av en vänlig själ vid grönsaksdisken att om man inte vill att de ska bli slemmiga så kan man hälla över lite vinäger innan man tillagar dem. Fast jag har aldrig testat så jag vet inte om det stämmer.
Lager: Att det är kul är ju viktigt men kanske inte det vikigaste, men man kan ju egentligen äta allt bara man kokar det tillräckligt många gånger! Välkommen att läsa!
8 kommentarer:
Länken är tyvärr bruten
Nu ska det funka!
Det gör det :)
Lycka till!
Kul!
Lycka till!
Föresten kul att du upptäckt okra, om du har något tips på att tillaga den på (jag har bara ett recept med den i och vågar inte lägga den i så mycket mer mat eftersom, den just är så som den är i konsistensen.)
Lita aldrig på snigelkocken - hur bara kan man?
Gjorde ett jobb på honom för en massa massa år sedan - då lagade han mat med levande blommor i - en fullständig katastrof - men kul är han ju!
Vad har hänt på den där matfeberbloggen? Först ett jättelångt sommaruppehåll och sedan regimskifte på skribent stolen.
Grattis i alla fall - ska följa Dina inlägg.
Jessika: Tack!
Martin: Jag har inte lagat okra så många gånger, men det blir ju slemmigt och snigelaktigt! Jag fick ett tips en gång av en vänlig själ vid grönsaksdisken att om man inte vill att de ska bli slemmiga så kan man hälla över lite vinäger innan man tillagar dem. Fast jag har aldrig testat så jag vet inte om det stämmer.
Lager: Att det är kul är ju viktigt men kanske inte det vikigaste, men man kan ju egentligen äta allt bara man kokar det tillräckligt många gånger! Välkommen att läsa!
Jag stannar nog här, här är så trevligt och bra.
K: Kul att du tycker det!
Skicka en kommentar