Känns helt underbart att både ha tid att laga mat och göra något som är gott också och dessutom hinna blogga om det. Som valigt trodde jag inte att jag hade någon mat hemma men det gick ju att skrapa fram något riktigt gott faktiskt! Dessutom fick måltiden en vacker rosa färg!
Quinoasallad
3 port
1 ½ dl quinoa
700 g rödbetor
1 pkt fetaost
3 msk rostade solrosfrön
3 msk kokosflingor
en liten vitlöksklyfta
och salt också
Koka rödbetorna tills de är mjuka det tar ungefär 40 min. Quinoan ska också kokas och om du orkar kan du även rosta den innan. Då får den lite bättre konsistens, men den här gången orkade jag inte det! Låt allt som kokat svalna något.
Tärna rödbetorna och ha i dem i quoinoan smula även ned fetaosten. Pressa i vitlöksklyftan och häll i kokosflingorna och de rostade solrosfröna. Rör om. ÄT!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Så kul att se ett livstecken!
Och imorgon blir det haggis, ännu mera bloggande! Om du vill kan du få ta med dig några potatisar, våra är nästan slut.
Tack kära kultursylt! Antar att du oroat dig för mina matvanor!
Exakt Sara! Tänkte att jagvar tvungen att värma upp lite först!
Wow, middan fixad till imorgon! Tack
Underbart att du är tillbaka, hoppas du stannar! Kokosflingor och rödbetor?? Funkar det?
Men så roligt att du är tillbaka!!
Det blir visst lite sporadiskt bloggande, men jag tror som vanligt på framtiden och sommaren... kanske det leder till mer bloggeri!
Kokos och rödbetor funkar mycket bra, fast jag har varit inne i en kokosperiod och haft det på det mesta just nu! Så jag är nog ganska partisk!
Skicka en kommentar