onsdag 5 november 2008

Bästa oljan någonsin!

Jag har ätit något fantastiskt, något som alla borde få smaka på! Man skulle kunna kalla guds gåva till mänskligheten för PUMPAOLJA! Jag önskar att jag hade en egen flaska så jag kunde skapa mig ett riktigt och rikligt fettberoende. Oljan smakar som rostade pumpafrön men i flytande form. Får du chansen att pröva så ta den, annars kommer du ångra dig för resten av ditt liv, tro mig!

dax för lax?

Idag är dagen då jag firar att min novemberkaktus visst har en massa knoppar. Detta dagen efter jag beslutat att den skulle få åka i soptunnan, tänk så bra att det ibland tar lite tid mellan ord och handling!
Självklart firar jag med en bit lax. Ungsbakad lax med hemgjord krusbärschutney, väldigt gott trots att jag var tvungen att salta i efterhand.
Handlade en hel färsk filé till extrapris för ett litet tag sen men jag har fått lite ångest av det. Fisk är så vansinnigt snårigt. Självklart gjorde jag ju helt fel när jag köpte den starkt rosa fisken, självklart borde jag ha köpt den mer kostsamma, bleka och ekologiskt odlade varianten eller nej… jag borde kanske avstått… vissa påstår ju att jag borde köpt lax av det vilda slaget. SVÅRT!
Jag försöker vara en upplyst konsument men när det kommer till fisk faller jag handlöst. Jag orkar inte ens ta reda på något för jag vet inte var jag ska börja.
Men middagen var i alla fall god!