måndag 14 april 2008

Uppstånden igen!

Känns helt underbart att både ha tid att laga mat och göra något som är gott också och dessutom hinna blogga om det. Som valigt trodde jag inte att jag hade någon mat hemma men det gick ju att skrapa fram något riktigt gott faktiskt! Dessutom fick måltiden en vacker rosa färg!

Quinoasallad
3 port

1 ½ dl quinoa
700 g rödbetor
1 pkt fetaost
3 msk rostade solrosfrön
3 msk kokosflingor
en liten vitlöksklyfta
och salt också

Koka rödbetorna tills de är mjuka det tar ungefär 40 min. Quinoan ska också kokas och om du orkar kan du även rosta den innan. Då får den lite bättre konsistens, men den här gången orkade jag inte det! Låt allt som kokat svalna något.
Tärna rödbetorna och ha i dem i quoinoan smula även ned fetaosten. Pressa i vitlöksklyftan och häll i kokosflingorna och de rostade solrosfröna. Rör om. ÄT!

8 kommentarer:

Kultursylt sa...

Så kul att se ett livstecken!

Sara R sa...

Och imorgon blir det haggis, ännu mera bloggande! Om du vill kan du få ta med dig några potatisar, våra är nästan slut.

Louise sa...

Tack kära kultursylt! Antar att du oroat dig för mina matvanor!

Exakt Sara! Tänkte att jagvar tvungen att värma upp lite först!

Ulrika sa...

Wow, middan fixad till imorgon! Tack

Jens sa...

Underbart att du är tillbaka, hoppas du stannar! Kokosflingor och rödbetor?? Funkar det?

Sara sa...

Men så roligt att du är tillbaka!!

Louise sa...

Det blir visst lite sporadiskt bloggande, men jag tror som vanligt på framtiden och sommaren... kanske det leder till mer bloggeri!

Kokos och rödbetor funkar mycket bra, fast jag har varit inne i en kokosperiod och haft det på det mesta just nu! Så jag är nog ganska partisk!

陽春麵Star sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色