tisdag 2 mars 2010

Om varför man får dubbelhaka i Paris

Tänk dig ett rum fyllt med gåslever. Tänk dig att du befinner dig längst in i det. Tänk dig att det enda sättet att komma ut är att tugga dig fram. Tänk dig att du ibland tuggar dig fram till ett glas champange. Tänk dig att mitt i rummet byts gåslevern ut mot rillette. Tänk dig att du helt plötsligt är på tahiti och äter annanas. Tänk dig att sandstranden helt plötsligt byter skepnad till en stenig kust och ett ostron flyger in i munnen. Tänk dig att låskolven för att öppna dörren är en flaska med vin som du måste tömma. Tänk dig att du lyckas öppna dörren och går ut i vårsolen och plockar en krokus.

Tänk dig att det var min gårdag på salon international de l’agriculture.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en ny Alice i underlandet bearbetad av ett tryffelsvin i samarbete med en gödgås...
Stefan J

Anonym sa...

verkar roligare än eklundaskolan i örebro på 70-talet/Mathias Clason

Jenny sa...

Ja, det kan jag tänka mig!