söndag 11 april 2010

macka på smärgås


Min danska väninna har lärt mig ett nytt sätt att äta macka på: Rågbröd med skinka och Polâine pålägg. Jag var lite skeptisk till en början men är ju på samma gång aldrig svårövertalad. Det är en spännande kombo eftersom man kan vända på den och helt plötsligt har man en helt ny macka framför sig!

5 kommentarer:

K sa...

2. Är det det som kallas smärrebröd?
1. Varför har du inte en bild på den andra sidan av smärgåsen?
3. Vad kostar Polâine-pålägget nuförtiden?

Louise sa...

2. vet inte men ska fråga senare ikväll.
1. Jag har en bild men den blev så suddig så det var inte värd att lägga upp. Jag var för hungrig för att orka ta en till med bättre skärpa.
3. en 1/4 av det jättestora pålägget kostar € 2,25.

Louise sa...

Nej när jag tänker efter så är det inte 1/4 utan 1/2

Louise sa...

Jag har hört mig för och det kallas bara helt enkelt för smörebröd, inga konstigheter.

Louise sa...

Nu läste jag min egen rubrik och fatta vad du mena... oups!