fredag 4 maj 2007

Jag blev helt trollbunden när jag såg dessa reklamfilmer. Jag trodde verkligen att det var snuskigare i lokaler där man industriellt producerar tårtor, fast jag tycker att det är lite motbjudande med att det går så snabbt (det är visst Skalman inom mig som pratar). I den här filmen kan man se hur man löser mysteriet med hur man får in krämen i munkar. Men hur är de ergonomiska förhållandena inom kakindustrin egentligen?

2 kommentarer:

Hemliga kockan sa...

Är så sugen på att prova pomelo sen jag sett din bild! Men frukten är ju stor som ett hus, fick inte med mig den hem från affären idag. Vet du när det är det säsong, är det vinter som andra citrusfrukter?

Louise sa...

Vintern är pomelons höjdpunkt, tyvärr. Du kan säkert kopa en nu med men den kan var lite torr, det var den som jag sist åt.
Det går att spara den öppnade pomelon i klyftor i kylskåpet i alla fall i några dar, om man inte orkar äta hela på samma gång.