måndag 19 februari 2007

VARNING!


I förra veckan gjorde jag en resa ut till Hökarängen, jag hade hört att det skulle finnas en colombiansk affär där. Spännande tänkte jag!
De hade mest popcorn men också konserverad potatis och en massa friterade små degknyten. Själv visste jag bara en sak som jag aktivt var ute efter och det var de colombianska guavagodisarna. Fick tag på dem men kunde inte motstå att köpa konserverad palmfrukt också. Jag vill bara varna och säga att de inte var något vidare, du behöver helt enkelt inte köpa den. Jag kan bjuda alla som är sugna på stenhårda frukter med en konsistens som får en att tro att man äter glas och en smak av gammal tonfisk i tomatsås. En liten varning alltså!

8 kommentarer:

Jens sa...

Ja du det låter inget vidare. Ska försöka undvika att köpa dom om jag befinner mig i Hökarängen!

Louise sa...

Ja snälla gör ditt bästa för att slippa det är inte värt besväret att försöka komma igenom frukten med kniven.

K sa...

Då tänker jag inte alls åka till Hökarängen.

Louise sa...

Döm inte ut butiken helt, jag ska göra ett nytt försök och ha med mig en expert på colombiansk mat. Antagligen kommer jag få ut mer av besöket då. Återkommer!

Anonym sa...

Var ligger affären, vad heter den?

Louise sa...

Den ligger ganska nära t-banan i Hökarängen. När du har mataffären på vänster sida går du bara gå gatan rakt fram så ligger den typ ett kvarter bort på höger sida. Den är inte stor men trivsam... jag längtar tillbaka!

power1982@hotmail.com sa...

Det är faktis jätte trevligt Butik med Goda smakliga smaksaker.
Ny går väl inte om Drickan , Postobon som är i päron som är väldigt gott och så finns det "salteñas" goda Kex som finns bara där , ska dit på fredag!

-Typs Åk dit själva och avgör vad ni tycker är gott och vad som inte faller er i smaken, alla tycker olika. Men kul att det finns intresse för den lilla butiken! =)

Anonym sa...

Hej., Undrar om den Colombianska butiken I Hökarängen fortfarande finns kvar eller om det finns någon annan I Stockholms området? :-)