onsdag 4 april 2007

Snart försvinner mitt liv utanför internet!

Nu har jag bredband hemma! Så nu kommer ni aldrig bli av med mig, jag kan helt plösligt blogga dygnet runt och live! Å andra sidan är det ju bloggandet som tar mig igenom mina jobbdagar så det kommer jag ju inte att sluta med.

Första live receptet handlar om äpplen och jobbet. Jag gjorde nämligen mina kollegor en god gärning idag genom att ta hem fruktkorgen (den skulle ju annars stå och ruttna över helgen!). Fruktkorgen består till största del av äpplen som skulle kunna skrumpna vilken dag som helst och det vill man ju inte att det ska hända! Därför har jag nu rivit de fem äpplena och haft på två msk kanel och nu ska de frysas in för att vid ett senare tillfälle bli en god äppelpaj.

3 kommentarer:

Jessika sa...

Grattis :).
Jag har haft bredband sedan jag flyttande in här (fem år sen nu). Sedan ett drygt år sen är bredbandet gratis. Dessutom liksom. Äckligt va?

Louise sa...

Gratis bredband!!! Oj, du har det bra du:) är det snabbt också? Det jag har är det långsammaste, men det är billigt i alla fall, eftersom jag har mer tid än pengar så passar det bra!

Jessika sa...

100 mbit/sek nåt sånt. Jag vet inte om det är det snabbaste. Det är bra i varje fall. Man vänjer sig snabbt.
Modem var ett aber.