Empanadasarna väntar på att ugnen ska bli ledig (recept kommer imorgon). Jag har nämligen idag utformat en ny form av aerobic, bakaerobic. Jag antar att det är något som kommer att slå stort utomlands! Så efter att ha tränat mina armar ska jag nu njuta av min favoritvintersallad med rotselleri, inspirerad av kokboken Världsmat!
Sellerisallad
200 g rotselleri
1 ½ dl yogurt
½ äpple
1 msk dijonsenap
½ tsk garam marsala
salt
socker
Riv sellerin grovt. Hacka äpplet i lagom stora tuggiga bitar. Blanda med de övriga ingredienserna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Det verkar jättebra med bakaerobics, särskilt om man inte blir svettig av den. Men den där länken verkar ha blivit fel. Tack för igår, för övrigt. Själva åt vi jättegoda Enskede-dumplings ikväll. Jag ska skriva om dem när jag mätt lite mått.
Eller så tänker man, så mycket jobb för så lite i slutänden typ.
Fast aerobics är ju alltid bra i samband med att man ska äta. Förena nytta med nöje.
Det var nästan så man blev, jag har ingen bakmaskin så det blev ett knådpass på 45 min istället. Fast jag har inte äns fått träningsverk så jag är lite besviken... men det var kul!
K: Tack själv! Det var trevligt. Dumplings, det receptet ser jag fram emot, jag har bara ätit djupfrysta, vilken skam!
Skicka en kommentar